lajm

TERMOMONT është ndër kompanitë e para në Serbi e cila ka zbatuar dhe të certifikuar të ri të ISO 9001 : 2015 dhe ISO 14001 : 2015 standardet.

Të premtën me 29 maj të vitit 2015 Termomont ka qenë nikoqir i 50 instaluesëve të nxehjes qendrore nga të gjitha viset e Sllovenisë.

Termomont është prodhuesi i parë nga Serbia që i ka shtruar rrugë produkteve të veta në kërkesë të tregut slloven që nga viti 2007. Nga atëherë në … Read More