Zelena tehnologija

GEFF_-EBRD-logo

Zelena tehnologija

Obaveštavamo cenjene kupce da kupovinom proizvoda sa sertifikatom ,,Zelena Tehnologija“ možete ostvariti povrat dela sredstava na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Albanije odobreno programom GEFF (Green Economy Financing Facility) Evropske banke za obnovu i razvoj.

Prethodno smo na ovom mestu pogrešno obavestili potencijalne kupce da nije u pitanju kupovina robe na kredit ali nažalost nismo imali tačnu informaciju – u pitanju jeste isključivo kupovina robe na kredit i to kod Unicredit i Erste Bank. Ponadali smo se da stvari funkcionišu slično kao u Sloveniji, Austriji, i da kupac bez kredita ima pravo na subvenciju, ali nažalost to ipak nije slučaj.

Kupovinom nekih od dole navedenih proizvoda uz fiskalni račun na bilo kom maloprodajnom mestu u zemlji, stičete pravo na povraćaj novca u iznosu od 20% vrednosti kotla na pelet opet ponavljamo, ukoliko podignete kredit za tu svrhu kod gore pomenutih banaka.

Sertifikat poseduju sledeći kotlovi:

TOBY 30

TOBY B 12 – 17 – 21 – 30 – 40 – 50

TOBY (samočistač) 24 – 33 – 44- 55

TOBY H (samočistač) 15 – 20 – 24

TOBY B (samočistač) 14 – 19 – 23 – 32 – 42 – 52.

PELLET DUO 30 – 35 – 50

Ako ste maloprodaja i hoćete da vaš objekat bude izlistan na stranici GEFF-a kao prodajno mesto Termomont-a, kontaktirajte nas i pošaljite nam GPS koordinate vašeg objekta.