PRODAJA

Naš glavni prodajni i distributivni centar sa centralnim magacinom, veleprodajom i maloprodajom i izložbenim salonom svih proizvoda se nalazi uz samu fabriku kotlova u Šimanovcima, Prhovačka bb.

U prodajnom centru nudimo celokupan asortiman opreme za centralno grejanje prevashodno namenjen instalaterima i krajnjim kupcima iz okruženja.

Osim prodajnog centra u okviru istog objekta a nekoliko stotina kvadratnih metara se od 2015. nalazi i “Showroom” – izložbeni prostor gde se mogu videti svi naši proizvodi na jednom mestu, a veliki deo njih i u funkciji. To je ujedno i prostor gde se održavaju i brojne prezentacije i posete instalatera našoj fabrici:

Ogranak firme u Beogradu se nalazi u Zemunu na adresi Bežanijska 48 gde se uz maloprodaju nalazi finansijsko računovodstvo i poslovno predstavništvo u Beogradu.

S obzirom da je Termomont nastao davne 1986. godine kao firma koja se bavi instalaterskom delatnošću, u okviru firme još uvek postoji ekipa za izvođenje instalacija centralnog grejanja sa dugim iskustvom u tom poslu od preko 20 godina i zavidnom listom referentnih objekata. Svi zainteresovani kupci se mogu javiti direktno na telefon 063 259838 kako bi dobili ponudu za kompletnu specifikaciju grejanja sa uslugom ugradnje.

Za održavanje kotlova i gorionika na pelet širom teritorije Srbije, kako u garantnom roku tako i van njega, brine se naš servisni tim.

Termomont d.o.o. je takođe generalni zastupnik za Srbiju renomiranog proizvođača regulacione opreme Firšt-Rototehnika iz Slovenije.

Automatika i regulacija postaju ključni parametri u savremenim instalacijama centralnog grejanja s obzirom na visoki nivo uštede i ugodnosti koji pružaju korisniku. Firma Firšt iz Slovenije već dugi niz godina unazad spada u prvi red evropskih kompanija kada su u pitanju inovacije i inteligentna rešenja na tom polju.
Redak broj kompanija iz okruženja može da se pohvali činjenicom da vrši direktne isporuke velikim evropskim grejnim koncernima – Firštovi proizvodi se prodaju i pod brendovima kao što su Honeywell, Danfoss, Cimberio.

www.first.si